
I Robinson ställs deltagarna inför flera tuffa prövningar, både fysiskt och psykiskt.
Men en sak är konstant – hungern gör sig alltid påmind.
Nu berättar deltagaren Andrea Hedenstedt hur lite de egentligen äter i programmet.
”Robinsons” vårsäsong är igång och deltagarna har redan fått känna på de svåra utmaningarna som kommer med programmet. Bara första timmen i programmet behövde öborna dela in sig i två lag. De som ansåg att hjärnan var viktigast i Robinson blev lag nord och de som föredrog muskler lag syd.
Så lite äter deltagarna i ”Robinson”
Efter att lagen delats in var det dags för säsongens första tävling – en utmaning som kombinerade både fysisk styrka och kluriga moment. Samtidigt började hungern göra sig påmind, då deltagarna inte hade ätit på flera timmar. Men för Andrea Hedenstedt, som även är utbildad personlig tränare, var det inget som störde henne i stunden.
– Redan första avsnittet, första dagen, nu när man kollar på det så inser man att… redan där har vi inte ätit på flera flera timmar… man var så adrenalinfylld att man inte kände av det just då. Och då är jag en person som känner av om jag inte ätit mellis, säger Andrea i podden 24frågor av Nyheter24.
Däremot blev hungern mer påtaglig senare in på säsongen. För tidningen förklarar hon att det var väldigt lite mat som deltagarna fick i sig under tiden på ön.
– Det beror lite hur det går i tävlingar skulle jag säga. Men det är extremt lite mat. Extremt lite. Det ser antagligen ut som att vi äter mer än vi gör då de ofta filmar just när vi sitter runt elden. Men det var kanske… ja men omkring 200-300 kalorier om dagen. Så jag skulle säga att det är värre än det ser ut, säger hon i podden.
Här är allt du behöver veta om Robinson 2025.